torsdag 31. januar 2008

Ny dag...



Dette er altså utsikten fra mitt vindu i dag.... Skikkelig ufyselig vær. Hadde jo vært veldig greit med noen dager, men opplett og kanskje litt sol??? Kan jo bli deprimert av mindre :)

Men det positive med dette været er jo at man får gjort noe fornuftig innimellom. Har strikket en eva-lue som de kalles. Dette er den tredje jeg har laget. Veldig greit mønster og går fort å strikke. Passer meg bra, har ikke tålmodighet til større prosjekter ;)
Var på Ikea i går med en venninne. Skulle bare ut å se, for å få tiden til å gå litt ;) Blir jo helt tusseste av å gå der, og nå hadde de fått inn sååå mye nytt, hvertfall siden jeg var der sist. Tror det er en liten stund siden ;) Masse vår og sommer ting, herlig!!!!! Men vi var flink, kjøpte bare noen småting, og stoff. Så var det hjem , få i seg litt middag og fram med symaskinen. Venninen, Camilla :), sydde seg fem sofapute trekk, og var storfornøyd :) Jeg selv sydde en pose til sokker og litt annet pø ;) Er ikke så stødig på symaskinen, så blir ikke lagt ut noe bilde av kreasjonene :)Beklager litt dårlige bilder, men det er mobil kamera. Man tager hva man haver..... Ha en strålende dag :)

onsdag 30. januar 2008

Det snør, det snør...


Var på middag til mine foreldre på søndag, fikk herlig røyketorsk,namm..... :)
Fant dette flott bilde av min kjære farmor. Dette er vel konfirmasjons bilde av henne. Synes det var så flott at jeg måtte dele det med dere :)
Våknet i dag til snø som laver ned, ganske koselig i grunn :)

mandag 28. januar 2008

Helgen er over.....

Ja, da var helgen over for denne gang... Har bare regnet og blåst :( Det var vel ikke så værst i går(søndag) når jeg tenker meg om, men da var det lekser som skulle gjøres. Lørdag var det jobb. Må jo jobbe litt også ;)
Fikk strømregningen i posten på fredag, og holdt på å få sjokk!!! Da var det bare til å skru ned kablene og på med tøfflene..... De er heklet for en stund siden, men kommer til sin rett nå, brr...
Ble så glad i dag da jeg så jeg hadde fått min første kommentar, så takk til deg Liven :)

torsdag 24. januar 2008

Ikke lett dette her...

Uff, sliter litt med dette her. Eier ikke tålmodighet, så det så!! Men her kommer et par bilder til....

Deet øverste er et maleri i akryl, må bare ha litt sterke farger innimellom ;) Det andre i olje...

Hei..... :)

Da klarte jeg ikke holde meg lenger.... Måtte bare prøve meg i blogg verden jeg også. Har vært en del inne å sett på divese blogger, og synes dette så veldig gøy ut. Tanken min er rett og slett å legge ut litt malerier som jeg maler og så får vi se hvor dette bærer... :)


Dette er et olje maleri på 60x100cm som jeg malte for noen måneder siden. Det henger på veggen til en god venn av meg :)